Foreningen beskæftiger sig med socialfaglige projekter, hvor formålet er at nytænke praksis og bidrage til udviklingen af det socialfaglige arbejde.
Vi søger at undersøge, hvad der danner rammerne under de eksisterende tilgange, komme tættere på faldgruber og konsekvenser, og herefter skabe løsninger til fremtidens sociale indsatser. Foreningen har desuden et stærkt ønske om at øge forståelse på tværs af sociale og kulturelle forskelle.

Igennem oplysning, vidensindsamling, udvikling og kvalitativ research, tror vi på at vi kan skabe bedre forhold og vilkår for mange mennesker.

Foreningen holder til i Center For Social Nytænkning, Ceres Allé 11, 8000 Aarhus (www.CFSN.dk).

Foreningen er stiftet af Steffen Rasmussen, Rasmus Jensen Schjødt og Ida Barfred i 2018. I dag består bestyrelsen af:

– Steffen Rasmussen
stifter af Fundamentet, indehaver af Center for social nytænkning 
– Rikke Thomadsen
 Antropolog, projektansat ved Mellemfolkeligt Samvirke og CFSN
– Rasmus Jensen Schjødt 
Cand. scient. pol, samfundsforsker

Formand Steffen Rasmussen er stifter og ejer af CFSN og har igennem de sidste 10 år beskæftiget sig med socialt arbejde. Forinden CFSN og Foreningen for Socialfaglige Initiativer har han blandt andet oprettet og ledet Fundamentet – en frivillig organisation som aktivt støtter og hjælper udsatte borgere. Yderligere har han i samarbejde med Husforbi udviklet app’en Udsat i Danmark, været medlem af Udsatterådet, været frivillig hjemløs i et halvt år og været kampagneleder på Verdens Skove.

*Siden er under opdatering*