SÅRBARE SAMTALER ER ET ÅRLIGT TILBAGEVENDENDE ARRANEGEMENT SOM ER GRATIS FOR ALLE AT DELTAGE I. HER ØNSKER VI AT GIVE DIG SOM SYNES LIVET KAN VÆRE SVÆRT EN MULIGHED FOR AT FÅ VIDEN, INSPIRATION, REDSKABER OG GODE OPLEVELSER. DET GÆLDER OGSÅ FOR PÅRØRENDE OG FAGFOLK. 


Det er menneskeligt at være sårbar og det er vigtigt, at vi som samfund tør tale om det. Derfor ønsker vi hos Center for Social Nytænkning i samarbejde med Aarhus Kommune, for andet år i træk, at tilbyde en gratis temaweekend med personlige og faglige foredrag samt en paneldebat om sårbarhed i Danmark. 

‘Sårbare Samtaler’ vil være for alle – både dem som blot er interesserede i at høre mere om psykisk sårbarhed, men også psykisk sårbare eller pårørende, som i løbet af weekenden vil få rig mulighed for at kunne spejle sig i andre, få gode råd, skabe dialog og netværk , som alt sammen kan være en stor hjælp fremadrettet. 

Sårbarhed kan dække over mange ting i et menneskes liv, og ressourcer og funktionsnedsættelser kan variere meget fra person til person og over tid. Tal fra Sundhedsstyrelsen fra 2009 viser, at 10-20 procent af alle danskere skønnes at få en psykisk lidelse af større eller mindre grad i løbet af deres liv. Angstlidelser, depression, skizofreni og hvordan man passer på sig selv som pårørende, er blot nogle af de emner, som vi med  ‘Sårbare Samtaler’ ønsker at sætte fokus på.

Facebook-event for 2020 kan du finde ved at klikke HER. 

Plakat og progrm fra 2019: